fbpx

Περβολαράκης στο ApexSports.gr: «Έχουμε καλή χημεία με τον Μανσούρι – Στόχος μου να μπω στους Top-100»

Περβολαράκης στο ApexSports.gr: «Έχουμε καλή χημεία με τον Μανσούρι – Στόχος μου να μπω στους Top-100»

Πρωταθλητής στα διπλά του Μεξικάνικου Challenger με την επωνυμία «Morelos Open» αναδείχθηκε ο Μιχάλης Περβολαράκης την περασμένη εβδομάδα, έχοντας στο πλάι του τον 27χρονο Τυνήσιο τενίστα, Σκάντερ Μανσούρι.

Το ελληνοτυνησιακό δίδυμο κατέκτησε την κορυφή της διοργάνωσης πραγματοποιώντας το απόλυτο των νικών, ενώ στον τελικό επικράτησαν των Μπένζαμιν Λοκ (Ζιμπάμπουε) και Ρούμπιν Στέιθαμ (Αυστραλία) με 6-4, 6-4, μέσα σε μία ώρα και 17 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτός μάλιστα είναι και ο 3ος τίτλος Challenger για τον 26χρονο Έλληνα τενίστα, που έχει αγωνιστεί συνολικά στην καριέρα του σε 6 τελικούς, ενώ ήταν και η 2η διαδοχική παρουσία του σε τελικό, μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Μιλώντας στο ApexSports.gr, ο Περβολαράκης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του τίτλου, στη συνεργασία του με τον No. 191 της παγκόσμιας κατάταξης στα διπλά, αλλά και τους επερχόμενους στόχους που έχει θέσει σε προσωπικό επίπεδο.

Σχετικά με το πως αισθάνεται μετά την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και τη συνεργασία του με τον Μανσούρι, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Morelos Open. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον Μανσούρι, και μπορώ να πω πως η χημεία μας ήταν πολύ καλή!»

Σχετικά με το αν είναι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, αλλά και τους επόμενους στόχους του, είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μου, ειδικά επειδή τους πρώτους 3-4 μήνες του χρόνου ταλαιπωρούμουν από τραυματισμό. Στόχος μου για αυτήν την χρονιά είναι να μπω στους πρώτους 100 του κόσμου».

Αναφορικά με την άνοδο των 24 θέσεων στην ATP κατάταξη των διπλών αλλά και το career high του εκεί, είπε: «Ναι, πιστεύω πως μπορώ να φτάσω σύντομα το career high μου(No. 157), και να το ξεπεράσω φυσικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις