fbpx

Brussels Open: Στους τελικούς οι… συνήθεις ύποπτοι (vid)

Brussels Open: Στους τελικούς οι… συνήθεις ύποπτοι (vid)

Σε κυριαρχία των φαβορί εξελίχθηκε η ημιτελική φάση του Brussels Open, σε άνδρες και γυναίκες, για το World Padel Tour. Στο ταμπλό των γυναικών, τα δύο κορυφαία δίδυμα στον κόσμο, η Αλεχάνδρα Σαλαζάρ με την Γκέμα Τριάι και η Πάουλα Χοσεμαρία με την Αριάνα Σάντσεθ, ξεπέρασαν με… διαφορετικό βαθμό δυσκολίας τους “σκοπέλους” της τετράδας.

Συγκεκριμένα, οι Σαλαζάρ και Τριάι επιβλήθηκαν εύκολα με 6-2, 7-6(3) των Ντελφίνα Μπρεά και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ, ενώ οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ επιβίωσαν από μάχη-θρίλερ κόντρα στις Μάρτα Ορτέγκα και Σοφία Αραούζο, επικρατώντας εν τέλει με 4-6, 6-1, 7-6(2).

YouTube video
YouTube video

Στους άνδρες, οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια συνέχισαν το αήττητο σερί τους, επικρατώντας με 6-2, 6-3 των Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο, φτάνοντας έτσι στον 6ο φετινό τους τελικό σε τουρνουά του World Padel Tour. Αντιθέτως, οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ βγήκαν νικητές σε μία άκρως οριακή μάχη κόντρα στους Χερόνιμο Γκονθάλεθ και Κάρλος Κουτιέρεθ με 4-6, 6-0, 7-6(5). Αμφότεροι οι τελικοί θα διεξαχθούν το απόγευμα της Κυριακής.

YouTube video
YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις