fbpx

IMG Future Stars, Παγώνης: «Θέλω να σας κάνω όλους υπερήφανους» (vid)

IMG Future Stars, Παγώνης: «Θέλω να σας κάνω όλους υπερήφανους» (vid)

Φιναλίστ αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης στο διεθνές τουρνουά των U12 της Tennis Europe, με την επωνυμία «IMG Future Stars» στο Τατόι Club, μιας και έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά εκεί ηττήθηκε από τον εξίσου εξαιρετικό Έβαν Γκιουρέσκου με 6-2, 6-2.

Ο 12χρονος Έλληνας τενίστας, μετά το τέλος του παιχνιδιού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους φιλάθλους που τον στήριξαν με την παρουσία τους, ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά του στον σημερινό του αντίπαλο για την επικράτησή του.

«Σήμερα δεν έπαιξα τόσο καλά. Ο Έβαν έπαιξε όμως εξαιρετικά και του δίνω συγχαρητήρια. Για να φτάσω μέχρι τον τελικό χρειάστηκε όλους αυτούς τους μήνες να τα βελτιώσω όλα στο παιχνίδι μου, δουλεύω σκληρά καθημερινά».

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Παγώνης είπε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε σήμερα να με δει και να με στηρίξει. Θέλω να σας κάνω όλους υπερήφανους, και μ’ αρέσει πολύ να παίζω σε αυτά τα γήπεδα».

Οι on court δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είναι στο 02:58:00 του παρακάτω βίντεο, ενώ οι μετέπειτα δηλώσεις στην απονομή είναι στο 03:15:25.

https://www.youtube.com/watch?v=Tp02XrOXj9A
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις