fbpx

Γραμματικοπούλου-Μπιλάρντο 2-0: Πρόκριση στον τελικό στο 25αρι της Ιταλίας

Γραμματικοπούλου-Μπιλάρντο 2-0: Πρόκριση στον τελικό στο 25αρι της Ιταλίας

Εξασφάλισε την παρουσία της στον μεγάλο αυριανό τελικό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Ιταλίας η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, δίνοντας συνέχεια στο σερί νικώ της αυτή την εβδομάδα.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο και της 23χρονης Ιταλίδας Φεντερίκα Μπιλάρντο με 6-3 6-2, μετά από μία ώρα και 21 λεπτά αγώνα, και δίκαια πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Η No. 2 του ταμπλό μέχρι στιγμής έχει πετύχει το 4/4 στη Σαρδηνία, έχοντας νικήσει αρχικά την Μαργκερίτα Μαρκόν με 6-2, 6-0, και μετέπειτα την Κλαούντια Χόστε Φέρερ με 6-1, 7-5. Στα προημιτελικά νίκησε την Αναστασία Αμπανγάτο με 6-3, 6-4, για να φτάσει στον σημερινό ημιτελικό.

Θυμίζουμε, πως στα μονά συμμετείχε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που ηττήθηκε στο πλαίσιο του 2ου γύρου από την συμπαίκτριά της στα διπλά, την 25χρονη Ρουμάνα Οάνα Γκαβρίλα με 6-3, 7-5.

Παρόλα αυτά, το ελληνορουμάνικο δίδυμο έφτασε μέχρι τέλους στα διπλά και κατέκτησε τον τίτλο, νικώντας τις No. 2 του ταμπλό, Λέξι Στέβενς (Ολλανδία) και Ανίτα Βάγκνερ (Βοσνία) με 6-1, 6-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις