fbpx

Rome Masters: Στα προημιτελικά της Ρώμης ο Τζόκοβιτς (vid)

Rome Masters: Στα προημιτελικά της Ρώμης ο Τζόκοβιτς (vid)

Το εισιτήριο για τους “8” του Rome Masters πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επικράτησε καθαρά του Κάμερον Νόρι στα δύο σετ, 6-3, 6-4, μέσα σε μιάμιση ώρα παιχνιδιού, και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στη Ρώμη.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, που είναι πάντα… πιστός στο ραντεβού του με τα προημιτελικά της ATP 1000 διοργάνωσης της γειτονικής μας χώρα (17η διαδοχική πρόκριση στους “8”), ήταν αρκετά καλός σε όλα τα διαστήματα του αγώνα, έσπασε 3 φορές το σερβίς του αντιπάλου του, και δείχνει να βρίσκεται ξανά τα… γνωστά υψηλά επίπεδα ρυθμού του.

Παράλληλα, ο Νόλε έκανε το 3/3 στις αναμετρήσεις του με τον 27χρονο Βρετανό, και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρούνε και Ποπίριν, για να δει ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός του, στο δρόμο για τον 7ο τίτλο του στο Masters της Ρώμης.

Το ματς:

Σχετικά με το παιχνίδι, στο 1ο σετ ο Τζόκοβιτς έσπευσε να “τελειώσει” τη δουλειά από νωρίς, πραγματοποιώντας ένα 3/3 στα εναρκτήρια games, έχοντας μάλιστα και break στο ενδιάμεσο (3-0).

Στη συνέχεια, αμφότεροι δεν βρήκαν νέο break, και ως εκ τούτου η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, για να κλείσει την πρώτη στροφή του αγώνα αβίαστα ο Σέρβος, και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “8” (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, πρώτος σέρβιρε ο No. 13 του κόσμου, και το έκανε με επιτυχία, όμως ο Νόλε απάντησε με love game για την ισοφάριση (40-0), και μετέπειτα με 2ο προσωπικό break, για να περάσει ξανά μπροστά (2-1).

Η απάντηση του Νόρ στο break ήταν άμεση για να ισοφαρίσει ξανά (2-2), και μάλιστα κράτησε τις ισορροπίες το ακέραιο μέχρι το 8ο game (4-4), αλλά στο 9ο ο Τζόκοβιτς του έσπασε ξανά το σερβίς, για να σερβίρε στο φινάλε για τη νίκη, εκμεταλλευόμενος το διπλό match point του (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις