fbpx

Rome Masters: Το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) τελειώνει την πρόκριση στους “16” ο Τσιτσιπάς

Rome Masters: Το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) τελειώνει την πρόκριση στους “16” ο Τσιτσιπάς

Για μία ακόμα φορά οι καιρικές συνθήκες δε ήταν ευνοϊκές, και έτσι εμπόδισαν στο να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο, που άρχισε χθες Δευτέρα (15/5, 20:00) και σταμάτησε λόγω της έντονης βροχής.

Αύριο Τρίτη (16/5), λοιπόν, οι δύο τενίστες θα συνεχίσουν τον αγώνα τους στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Rome Masters, με τον 24χρονο Έλληνα τενίστα να διατηρεί στα χέρια του το προβάδισμα νίκης, καθώς κατέκτησε το πρώτο σετ (6-3).

Το παιχνίδι είναι το 2ο κατά χρονική σειρά στο κεντρικό κορτ, ακριβώς μετά από την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Κάμερον Νόρι, που θα παίξουν για ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της ATP 1000 διοργάνωσης.

Το Τζόκοβιτς-Νόρι αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), οπότε ο No. 5 του κόσμου θα ξαναμπεί στο κορτ με τον 28χρονο Ιταλό γύρω στις 13:30-14:00 μετά το μεσημέρι, για το υπόλοιπο της αναμέτρησης που άφησαν στη μέση, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο νικητής του αγώνα θα έχει… διπλοβάρδια την Τρίτη, καθώς το ίδιο βράδυ θα συναντήσει τον νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα σε Λορένζο Μουζέτι και Φρανσίς Τιάφο, με το σκορ εκεί να είναι στο 1-1, και τον Ιταλό να προηγείται με 2-1 στο decider.

Το ματς για τους “16” της Ρώμης είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), και με την ευχή όλων να έχει κοπάσει η βροχή, και να επιστρέψουν οι αθλητές σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις