fbpx

Rome Masters, Τσιτσιπάς: «Ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα, όμως χαίρομαι που τελείωσε έτσι» (vid)

Rome Masters, Τσιτσιπάς: «Ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα, όμως χαίρομαι που τελείωσε έτσι» (vid)

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι, τον οποίο νίκησε με 7-5, 7-5 για να προκριθεί στα προημιτελικά του Rome Masters.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα που είχε χθες Τρίτη (16/5), όμως έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε, ενώ έκλεισε λέγοντας πως χρειάζεται ξεκούραση μετά τη “διπλή μάχη”, ώστε να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό της Πέμπτης (18/5), κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς.

«Ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα, αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά. Πέρασα όλη την ημέρα στο κορτ, όμως έτσι έπρεπε να γίνει, μιας και η βροχή εμπόδιζε τη διεξαγωγή των αγώνων. Είμαι χαρούμενος που η μέρα τελείωσε έτσι όμως. Έκανα μεγάλη προσπάθεια εκεί έξω».

«Ήταν υπέροχο, απολαυστικό για την ακρίβεια, να παίζω με αυτόν τον τρόπο και στους δύο μου αγώνες, όμως τώρα πρέπει πρέπει να ξεκουραστώ, και να ετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι μου. Σήμερα έχω ρεπό, οπότε πρέπει να επαναφορτιστώ και να επικεντρωθώ στον επόμενο αντίπαλό μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις