fbpx

Rome Masters, Τσιτσιπάς: «Ο κόσμος μου δίνει το κίνητρο, την αίσθηση σκοπού και αποστολής» (vid)

Rome Masters, Τσιτσιπάς: «Ο κόσμος μου δίνει το κίνητρο, την αίσθηση σκοπού και αποστολής» (vid)

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε, αλλά και τη νίκη-πρόκριση σε βάρος του Μπόρνα Τσόρις εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που εξασφάλισε το τελευταίο (χρονικά) εισιτήριο για τα ημιτελικά του Rome Masters στην Αιώνια Πόλη.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας μίλησε για τη στήριξη του κόσμου σε κάθε του προσπάθεια, για τα βασικά σημεία της αναμέτρησης με τον 26χρονο Κροάτη, και ως ένα βαθμό που κρίθηκε, αλλά και για τον επερχόμενο αντίπαλό του, τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Σχετικά με το τι είναι αυτό που του ενισχύει τις προσπάθειές του στη Ρώμη, είπε: «Με μια λέξη, ο κόσμος. Μου δίνουν το κίνητρο, την αίσθηση πως έχω μία αποστολή και έναν σκοπό όταν αγωνίζομαι εδώ. Μπορώ να πω ότι τι αυτές οι βραδινές “αποστολές” στη Ρώμη έχουν γίνει πολύ διασκεδαστικές».

«Αυτό είναι τένις σε χωμάτινη επιφάνεια, τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά γρήγορα. Και υπήρξε ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, όμως με τα καλά μου χτυπήματα μπόρεσα να επιστρέψω και να σερβίρω εξαιρετικά.

Στο τελευταίο game του παιχνιδιού υπερασπίστηκα εξαιρετικά το σερβίς μου, νιώθοντας την ενέργεια σε κάθε πόντο».

Σχετικά με τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ είπε: «Παίζει αρκετά καλά στη Ρώμη, όπως και εγώ παίζω καλά. Αισθάνομαι καλά στο κορτ, ανεξάρτητα με το αν αγωνίζομαι μέρα ή βράδυ, και πραγματικά ελπίζω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό εναντίον του.

Πιστεύω ότι παίζει καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια, οπότε αυτό που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ κατάλληλα και φύγαμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις