fbpx

Rome Masters: Τα δύο τρομερά βολέ του Τσιτσιπά κόντρα στον Μεντβέντεφ (vid)

Rome Masters: Τα δύο τρομερά βολέ του Τσιτσιπά κόντρα στον Μεντβέντεφ (vid)

Ισόπαλο είναι το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής στον 2ο χρονικά ημιτελικό του Rome Masters, ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, με τη βροχή να επανεμφανίζεται στην Αιώνια Πόλη και να διακόπτει (για την ώρα) το παιχνίδι στο 8ο game (4-4).

Πρώτος από τη γραμμή του σερβίς ξεκίνησε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά δεν μπήκε ζεστός στο κορτ και με το “καλησπέρα” ο No. 3 του κόσμου του έκανε break, αποκτώντας από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης (1-0).

Μέχρι το 7ο game ο 27χρονος Ρώσος διατηρούσε το υπέρ του ισχνό προβάδισμα (4-3), όμως ο Στέφανος κατάφερε να βρεθεί σε διπλό break point στην εξέλιξη του ματς, και φυσικά να το εκμεταλλευτεί για να ισοφαρίσει (4-4).

Στο ενδιάμεσο των προσπάθειών του, ο No. 5 του κόσμου έβγαλε σπουδαίες άμυνες στα δυνατά και βαθιά χτυπήματα του Μεντβέντεφ, ενώ βελτίωσε και το επιθετικό του παιχνίδι, με highlights του αγώνα έως τώρα να είναι τα δύο βολέ του Έλληνα πρωταθλητή από το ύψος του φιλέ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τα δύο τρομερά βολέ του Στέφανου στο φιλέ “,”description”:”Τα δύο τρομερά βολέ του Στέφανου στο φιλέ “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8yMC8xNC80MV8zNV82NDY4ZGMxZmNjZmFhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT30S”,”uploadDate”:”2023-05-20T14:41:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csr6leljwuu1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις