fbpx

Rome Masters: Το απόγευμα του Σαββάτου (20/5) ο ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ

Rome Masters: Το απόγευμα του Σαββάτου (20/5) ο ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ

Ένα δύσκολο και απαιτητικό βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Rome Masters βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου για να βρεθεί εκεί θα πρέπει να ξεπεράσει σήμερα Σάββατο (20/5) το εμπόδιο του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στο πλαίσιο του 2ου χρονικά ημιτελικού της ημέρας.

Η αναμέτρηση του 24χρονου Έλληνα τενίστα με τον No. 3 του κόσμου αναμένεται να ξεκινήσει ακριβώς μετά τον αγώνα ανάμεσα σε Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ, που είναι προγραμματισμένος στις 14:00 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

Οπότε Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ θα “μονομαχήσουν” περίπου στις 16:00 το απόγευμα, ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει και ο τελικός των γυναικών, ανάμεσα σε Έλενα Ριμπάκινα και Ανχελίνα Καλίνινα. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Αυτή θα είναι η 12η on court συνάντηση του No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης με τον 27χρονο Ρώσο, ο οποίος και προηγείται του Έλληνα πρωταθλητή σε νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (7-4).

Παρόλα αυτά όμως, ο Στέφανος έχει επικρατήσει στις τελευταίες δύο, ενώ στο χώμα οι δύο τενίστες μετρούν από μία νίκη σε βάρος του άλλου (1-1).

Αξίζει να συνυπολογίσουμε και τις… τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, καθώς πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν σε μία γέφυρα των εγκαταστάσεων των κορτ της Ρώμης, και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Με όλο αυτό να ξεκινά πριν από μήνες,  έπειτα από μία απάντηση του 27χρονου Ρώσου σε σχόλιο του Τσιτσιπά για τον Ρούμπλεφ, το οποίο μεταγενέστερα πήρε πίσω ο Στέφανος σε δηλώσεις του.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Στέφανος είναι στο “κυνήγι” και των 600 βαθμών που έχει να υπερασπιστεί στην Αιώνια Πόλη, και θα το καταφέρει αυτό με μία back to back πρόκριση στον τελικό της ATP 1000 διοργάνωσης (πέρσι ηττήθηκε στον τελικό από τον Τζόκοβιτς).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις