fbpx

Ο Μεντβέντεφ εξήγησε γιατί πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Τσιτσιπά χορεύοντας (vids)

Ο Μεντβέντεφ εξήγησε γιατί πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Τσιτσιπά χορεύοντας (vids)

Την πρόκριση για τον τελικό του Rome Masters κατάφερε να πάρει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, νικώντας σε έναν… μαραθώνιο ημιτελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά με 7-5, 7-5, μετά από 2 ώρες και 12 λεπτά καθαρού αγώνα, αλλά συνολικά κοντά στις 7 ώρες αναμονής και ταλαιπωρίας λόγω της ασταμάτητης βροχής.

Ο 27χρονος Ρώσος με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την παρουσία του στον σημερινό τελικό της Αιώνιας Πόλης κόντρα στον φιλόδοξο Χόλγκερ Ρούνε, για να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στο χώμα, αλλά και τον 20ο σε 33 τελικούς συνολικά στην καριέρα του.

Αξίζει να αναφερθούμε όμως, και σε ένα στιγμιότυπο που μας χάρισε ο No. 3 του κόσμου, δευτερόλεπτα μετά αφού πήρε τον νικητήριο πόντο σε βάρος του φιναλίστ της Ρώμης την περασμένη χρονιά.

Συγκεκριμένα, όταν ο Τσιτσιπάς έστειλε την μπάλα εκτός ορίων και το παιχνίδι τελείωσε, ο Μεντβέντεφ δεν έκανε κάποιον συνηθισμένο πανηγυρισμό, αλλά αντιθέτως ξεκίνησε να χορεύει επιδεικτικά, θυμίζοντας σε πολλούς τον αντίστοιχο χορό του Στέφανου, μετά τη νίκη επί του Ρώσου στο Cincinnati Masters το 2022.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Το χορευτικό του Μεντβέντεφ μετά το matchpoint με τον Τσιτσιπά”,”description”:”Το χορευτικό του Μεντβέντεφ μετά το matchpoint με τον Τσιτσιπά”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8yMC8yMC8zOF8yMV82NDY5MmZiZDk1MGJlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT40S”,”uploadDate”:”2023-05-20T20:37:25.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csre62511kup”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Εύλογο είναι αν θεωρήσει κάποιος πως ο Μεντβέντεφ θέλησε να απαντήσει στον πρώτο χορό του Τσιτσιπά, μιας και οι σχέσεις μεταξύ των δύο δεν είναι και οι καλύτερες, ωστόσο ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

Είπε μάλιστα, πως ένα ίδιο… χορευτικό είχε ξανακάνει στο US Open και ήταν αρκετά δημοφιλές, ενώ αυτός ο χορός αναπαριστά έναν μεθυσμένο σε club που νιώθει πως χορεύει τέλεια εκείνη τη στιγμή, αλλά εν τέλει δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις