fbpx

Roland Garros: Τσιτσιπάς και Μπαένα ανοίγουν το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/5)

Roland Garros: Τσιτσιπάς και Μπαένα ανοίγουν το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/5)

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros, κατά την οποία θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα, με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Παρισιού.

Το παιχνίδι του 24χρονου Έλληνα τενίστα με τον No. 57 του κόσμου θα ανοίξει το ημερήσιο πρόγραμμα του Suzanne Lenglen, οπότε η ώρα έναρξής του θα είναι στις 12:00 (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί ζωντανά από τις συχνότητες του Eurosport και στο Eurosport Player.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον 30χρονο Ισπανό στο Tour, με την πρώτη να είναι πριν 5 χρόνια περίπου, το 2018, όταν ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επικρατήσει με 7-6(2), 2-6, 7-6(3) στα προημιτελικά του Εστορίλ.

Τώρα, όμως, είναι διαφορετικές οι περιστάσεις του αγώνα, μιας και πρόκειται για τον 2ο γύρο του Grand Slam στη Γαλλική πρωτεύουσα, και το κίνητρο του Στέφανου να είναι πολλαπλό. Εκτός από την υπεράσπιση 180 βαθμών που έχει να καλύψει, “κυνηγάει” και την άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, με προϋποθέσεις ενός career high.

Θυμίζουμε επίσης, πως σήμερα ο Τσιτσιπάς αγωνίστηκε και στα διπλά της διοργάνωσης, έχοντας στο πλάι του τον αδερφό του Πέτρο, αντιμετωπίζοντας τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ. Το Ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τους No. 3 του ταμπλό, και μάλιστα για 3η φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο από δύο μήνες, και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις