fbpx

Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι υπέροχα στο Παρίσι – Με ευνοούν οι καιρικές συνθήκες» (vid)

Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι υπέροχα στο Παρίσι – Με ευνοούν οι καιρικές συνθήκες» (vid)

Εμφανέστατα χαρούμενος με τη σημερινή του επίδοση στο Suzanne Lenglen ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις on court δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα, τον οποίο και νίκησε καθαρά για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου, τόσο προς στον ίδιο, αλλά και γενικότερα προς τους αθλητές, ενισχύοντας σημαντικά για την προώθηση του θεάματος, ενώ είπε πως και η ηλιοφάνεια λειτουργεί ως σύμμαχος στο παιχνίδι του.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Κάρλος Αλκαράθ ως προς το αν διασκεδάζει τους αγώνες μαζί του, ο Στέφανος είπε πως και βέβαια τα απολαμβάνει, και πως γενικά δεν πρέπει να ξεχνούν οι τενίστες πως πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι το τένις. Ένα ιδιαίτερο επάγγελμα, που πρέπει να το διασκεδάζουν πρωτίστως.

«Αισθάνομαι υπέροχα σ’ αυτό το γήπεδο, γενικά μπροστά στο κοινό του Roland Garros. Είναι μεγάλη η υποστήριξη τους προς τους αθλητές».

Σχετικά με το αν του αρέσει να παίζει σε τέτοιες συνθήκες, δεδομένου ότι είναι Έλληνας και έχει συνηθίσει τον ήλιο: «Νομίζω με ευνοεί αυτός ο καιρός, μου αρέσει η αναπήδηση της μπάλας, όταν είναι ξηρές οι συνθήκες και επικρατεί ηλιοφάνεια, όπως τώρα. Απολαμβάνω τον ήλιο πάντα, ειδικά το πρωί».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Αλκαράθ, με το αν απολαμβάνει και αυτός τα παιχνίδια, είπε: «Και οι δυο διασκεδάζουμε. Το κάνουμε κάθε μέρα, υπάρχουν πολλές θυσίες και σκληρή δουλειά για να βρεθούμε σε καλή κατάσταση.

Εσείς βλέπετε το θέαμα, όταν προσπαθούμε να παίξουμε καλό τένις. Υπάρχει σκληρή δουλειά και αφοσίωση από πίσω όμως, προκειμένου να τα καταφέρουμε. Πρέπει, όμως, να διασκεδάζουμε, να ξέρουμε ότι πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι, και πρέπει να το απολαμβάνουμε. Δεν είμαστε όλη μέρα σε ένα γραφείο, είναι ένα ιδιαίτερο επάγγελμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις