fbpx

Roland Garros: Εξαντλημένη η Σαμπαλένκα, επιβεβαίωσε τη visa για το Wimbledon (vid)

Roland Garros: Εξαντλημένη η Σαμπαλένκα, επιβεβαίωσε τη visa για το Wimbledon (vid)

Η Λευκορωσίδα δήλωσε εξαντλημένη μετά το ματς με τη Μούχοβα ωστόσο επιβεβαίωσε την παρουσία της στο επόμενο Grand Slam.

Αν και προηγήθηκε με 5-2 στο τρίτο σετ η νούμερο 2 του ταμπλό γνώρισε την ήττα με 7-5 από την Τσέχα αντίπαλό της δηλώνοντας εξαντλημένη από τις 2 εβδομάδες παρουσίας της στο Παρίσι για το Roland Garros αν και όπως είπε κρατά τα θετικά από την πρώτη της παρουσία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Πιστεύω ότι είμαι εξαντλημένη αυτή την στιγμή αλλά όχι λόγω της ήττας. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι εξάντληση μετά από 2 εβδομάδες ασταμάτητης δράσης στο χώμα. Η Μούχοβα έπαιξε απίστευτα αν και είχα πολλές ευκαιρίες που όμως δεν αξιοποίησα. Δεν βλέπω αρνητικά την παρουσία μου στο τουρνουά, έδειξα μεγάλη βελτίωση στο χώμα και είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ».

Επόμενος στόχος της Αρίνα Σαμπαλένκα είναι το Wimbledon το οποίο αρχίζει στις τρεις Ιουλίου, ένα τουρνουά στο οποίο δεν πήρε μέρος πέρυσι εξαιτίας του αποκλεισμού Ρωσίας και Λευκορωσίας. «Ναι, τώρα έχω visa και μπορώ να το γιορτάσω. Θα πάω στο Wimbledon που είναι μία σπουδαία είδηση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσει να παίζω εκεί και απολαμβάνω την ατμόσφαιρα. Μου έλειψε και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί και να πιάσω την καλύτερή μου απόδοση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις