fbpx

“Λύγισε” στον ημιτελικό στο 60άρι τουρνουά της Ρώμης η Σακελλαρίδη

“Λύγισε” στον ημιτελικό στο 60άρι τουρνουά της Ρώμης η Σακελλαρίδη

Μέχρι την ημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων της Ρώμης στα μονά έφτασε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, διανύοντας μία εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα, ενώ εντός της ημέρας θα διεκδικήσει και τον τίτλο στα διπλά.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την 17χρονη Κροάτισσα, αλλά και πρώην No. 161 του κόσμου, Μαρτσίνκο, με 6-2, 6-3, μετά από 71 λεπτά αγώνα, και έφτασε ένα βήμα από τον δεύτερο τελικό της γι’ αυτή την εβδομάδα στην Ιταλία.

Αυτή την ώρα όμως, αγωνίζεται στο πλάι της 25χρονης Ρουμάνας, αλλά και καλή της φίλη, Οάνα Γκαβρίλα, όπου μέχρι τώρα μετρούν τρεις νίκες στα διπλά. Για τον τίτλο αντιμετωπίζουν τις No. 1 του ταμπλό, τις Ιταλίδες Αντζέλικα Μορταλέρι και Καμίλα Ροσατέλο.

Αξίζει να θυμίσουμε, πως η Σαπφώ μέχρι να φτάσει στην τελική 4αδα στα μονά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ χθες Παρασκευή (16/6) πήρε τρεις ισάριθμες προκρίσεις σε τρία ματς!

Πρώτα επικράτησε της πρώην No. 10 του κόσμου, Κριστίνα Μλαντένοβιτς, ενώ στον 2ο γύρο δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει την 22 Ιταλίδα, αλλά και No. 609 του κόσμου, Αουρόρα Ζαντετέσκι. Χθες στον προημιτελικό επικράτησε της 30χρονης Βραζιλιάνας, αλλά και πρώην No. 221 του κόσμου, Γκαμπριέλα Σε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις