fbpx

Mallorca Championships: Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα (pic)

Mallorca Championships: Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα (pic)

Γνωστοί έγιναν οι πρώτοι αντίπαλοι, αλλά και το πιθανό μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά ως τον τελικό του Mallorca Championships, μετά τη σημερινή κλήρωση, η οποία τον φέρνει στο No. 1 του ταμπλό.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά και κάτοχος του τίτλου, θα ψάξει μία καλή αγωνιστική πορεία στο ATP 250 τουρνουά της Ισπανίας, που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε ενόψει του 3ου μεγάλου ραντεβού της χρονιάς, το Wimbledon (3-16/7).

Με bye πρόκριση από τον 1ο γύρο θα ξεκινήσει ο Στέφανος το δρόμο προς την υπεράσπιση του τίτλου του, ενώ στον 2ο γύρο θα κάνει πρεμιέρα είτε κόντρα στον Γιανίκ Χάφμαν, είτε απέναντι στον Πέδρο Κατσίν.

Αν συνδυάσει πρεμιέρα με νίκη, τότε ο No. 5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό (πιθανότατα) τον Ρίτσαρντ Γκασκέ, σε μία επανάληψη της πρόσφατης αναμέτρησής τους στη Στουτγκάρδη, ενώ στον ημιτελικό δεν αποκλείεται να συναντήσει έναν εκ των Άντριαν Μαναρίνο και Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα.

Από την άλλη μεριά του ταμπλό, αξιώσεις για να βρεθούν στον τελικό συγκεντρώνουν οι Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, Μπεν Σέλντον και Αλεξάντερ Μπούμπλικ, με τον τελευταίο να είναι φιναλίστ πλέον στο Χάλε.

Εν κατακλείδι, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για τον Στέφανο να βρει τον καλό του αγωνιστικό ρυθμό λίγο πριν το Major στο Λονδίνο, μιας και μετρά μόλις μία νίκη σε τρία ματς στο γρασίδι φέτος, αλλά και να στεφθεί ξανά πρωταθλητής στη διοργάνωση που ήδη γνωρίζει καλά.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Bye
2R: Χάφμαν/Κατσίν
QF: Γκασκέ
SF: Μαναρίνο/Μπαένα
F:Φοκίνα/Σέλντον/Μπούμπλικ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Τσιτσιπάς-Γκασκέ
Μαναρίνο-Μπαένα
Μπούμπλικ-Σέλντον
Μιράλλες-Φοκίνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις