fbpx

Πρωταθλητής στα διπλά στο 15άρι του Μόναστιρ ο Σκορίλας

Πρωταθλητής στα διπλά στο 15άρι του Μόναστιρ ο Σκορίλας

Κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Μόναστιρ της Τυνησίας ο Αλέξανδρος Σκορίλας, έχοντας για παρτενέρ του τον Ιταλό Λούκα Τζιακομίνι.

Το ελληνοϊταλικό δίδυμο επικράτησε των Βρετανών Μπίλι Μπλέιντς και Φρέντι Μπλέιντς με 6-3, 7-6(3), μετά από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα, και πραγματοποιώντας το απόλυτο των νικών στέφθηκαν πρωταθλητές.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική τους νίκη αυτή την εβδομάδα, έχοντας επικρατήσει αρχικά των Ισπανών Σαμουέλ Μαρτίνεζ Αριόνα και Μάριο Μόνκλους Μάρτιν με 7-5, 6-2, και μετέπειτα των Βρετανών Γιούαν Μουρ και Χάμις Στιούαρτ με 6-4, 3-6, 10-8.

Στον ημιτελικό ξεπέρασαν το εμπόδιο των Εσθονών, Γιοχάνες Σίμαν και Σιμ Τρουστ με 6-3, 6-0, μέσα σε μία ώρα και 4 λεπτά αγώνα, ενώ ο Σκορίλας είχε συμμετοχή και στα μονά της ITF διοργάνωσης.

Ο No. 1009 του κόσμου ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με δύο νίκες και μόλις μία ήττα, μιας και αποκλείστηκε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, ενώ εντός της εβδομάδας κατάφερε να κερδίσει τον No. 1 του ταμπλό, αλλά και No. 287 της παγκόσμιας κατάταξης, Σκάντερ Μανσούρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις