fbpx

Στα διπλά της Μαγιόρκα τα αδέρφια Τσιτσιπά (pic)

Στα διπλά της Μαγιόρκα τα αδέρφια Τσιτσιπά (pic)

Περίσσιο ελληνικό ενδιαφέρον θα έχουν και τα διπλά του επερχόμενου Mallorca Championships, καθώς θα συμμετέχουν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, αλλά για πρώτη φορά δε θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, και κάτοχος του τίτλου στα μονά, θα συνεργαστεί με τον 41χρονο Ισπανό, Φελιθιάνο Λόπεζ, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του Ισπανού. Οι περσινοί πρωταθλητές στο Ακαπούλκο θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους No. 1 του ταμπλό, Σαντιάγκο Γκονζάλεθ και Έντουαρντ Ρόζερ Βαζελάν.

Από την άλλη, ο Πέτρος θα παίξει στο πλάι του 25χρονου Ολλανδού, αλλά και No. 113 του κόσμου στα διπλά, Μπαρτ Στίβενς, κόντρα στους No. 2 ταμπλό, Σάντερ Ζιλέ και Γκόραν Βλίγκεν. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν αύριο Δευτέρα (26/6), χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα η ώρα και το κορτ.

Θυμίζουμε, πως ο No. 5 του κόσμου θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στα μονά, όντας ο κορυφαίος του ταμπλό, και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον 2ο γύρο, κόντρα σε έναν εκ των Γιανίκ Χάφμαν και Πέδρο Κατσίν.

Το ATP 250 τουρνουά στη Μαγιόρκα είναι μία καλή ευκαιρία και για τους δύο Έλληνες εκπροσώπους μας να προετοιμαστούν ενόψει του 3ου μεγάλου ραντεβού της χρονιάς στο Λονδίνο, το Wimbledon, που θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Δευτέρα (3/7).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις