fbpx

Πρεμιέρα με ήττα για τον Πέτρο Τσιτσιπά στα διπλά της Μαγιόρκα

Πρεμιέρα με ήττα για τον Πέτρο Τσιτσιπά στα διπλά της Μαγιόρκα

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Πέτρο Τσιτσιπά και τον Μπαρτ Στίβενς από τα διπλά του Mallorca Championships, καθώς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους στην ATP 250 διοργάνωση.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο ηττήθηκε από τους No. 2 του ταμπλό, Σαντέρ Ζιλ και Ζοράν Βλιγκέν, με 7-6(5), 5-7, 10-7, έπειτα από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα, και έμειναν εκτός προημιτελικών.

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά κλειστό χωρίς κανένα break, και το προβάδισμα νίκης κρίθηκε στις λεπτομέρειες του tie-break, όπου μετά από 10 λεπτά το δίδυμο του 22χρονου Έλληνα επιβλήθηκε με επιμέρους σκορ 7-5 (7-6(5).

Το 2ο μέρος κυλούσε όπως και το προγενέστερο, όμως στο 12ο game οι Βέλγοι “γλύτωσαν” από ένα δεύτερο tie-break κάνοντας break στο φινάλε, και έστειλαν το ματς στο super tie-break για να κριθεί εκεί ο νικητής (7-5).

Μετά από μία ολιγόλεπτη “μάχη”, Ζιλ και Βλιγκέν κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-7, και θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τους είτε τους Αμερικανούς Λάμονς/Γουίθροου, είτε τους Αυστραλούς Κούμπλερ/Σάβιλ.

Θυμίζουμε, πως στη μάχη των διπλών θα μπει αργότερα μέσα στη μέρα (18:00 ώρα Ελλάδος) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα συνεργαστεί με τον Φελιθιάνο Λόπεζ, για να αντιμετωπίσουν τους No. 1 του ταμπλό, Σαντιάγο Γκονζάλες (Μεξικό) και Εντουάρντ Ροζέρ-Βασελάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις