fbpx

Στο προπονητικό επιτελείο της Σάκκαρη ο Φιλιππούσης (pics)

Στο προπονητικό επιτελείο της Σάκκαρη ο Φιλιππούσης (pics)

Μία σημαντική προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο της ενδέχεται να έκανε η Μαρία Σάκκαρη, μιας και βρέθηκε στο box της στα τελευταία της παιχνίδια σε Νότιγχαμ και Βερολίνο ο Μαρκ Φιλιππούσης, δίπλα από τον βασικό προπονητή της, τον Τομ Χιλ.

Ο 46χρονος πρώην No. 8 του κόσμου, που δούλευε στο πλάι του Στέφανου Τσιτσιπά από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και πριν ένα μήνα περίπου, όπου ολοκλήρωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους, είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια της No. 8 του κόσμου, και αναμένεται να μην λείπει από δίπλα της ούτε στο Wimbledon.

Χαρακτηριστικό της έναρξης της συνεργασίας τους είναι και οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά τις οποίες εμφανίζεται να προπονείται στο γυμναστήριο, έχοντας δίπλα της τους Χιλ και Φιλιππούση να της δίνουν οδηγίες.

Η νέα αυτή προσθήκη φαίνεται πως έχει βελτιώσει τη Σάκκαρη και στο αγωνιστικό της κομμάτι, καθώς παρά το νωθρό της ξεκίνημα στο πρώτο τουρνουά της στη grass season, στο Rothesay Open, ακολούθησε μία εξαιρετική εβδομάδα στο Βερολίνο, και ευελπιστεί σε μία εξίσου καλή παρουσία και στο 3ο Major της χρονιάς στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις