fbpx

Στα ημιτελικά στο 60άρι τουρνουά στο Μονπελιέ η Σακελλαρίδη

Στα ημιτελικά στο 60άρι τουρνουά στο Μονπελιέ η Σακελλαρίδη

Τρίτη διαδοχική πρόκριση για την Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων στο Μονπελιέ της Γαλλίας, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 3-9/7, και πλέον βρίσκεται στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέρασε δίχως αγώνα στην τελική 4άδα καθώς απέσυρε τη συμμετοχή της πριν το προγραμματισμένο παιχνίδι η 31χρονη Ρουμάνα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Αντρέεα Μίτου, και έτσι η Σαπφώ θα πάει πιο ξεκούραση στην αυριανή της αναμέτρηση.

Εκεί θα συναντήσει στην απέναντι μεριά του φιλέ είτε την 22χρονη Γαλλίδα, αλλά και No.1 του ταμπλό, Κλάρα Μπουρέλ, είτε την 21χρονη Γαλλίδα, Κάρολ Μονέτ, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (9/7).

Η Σαπφώ αγωνίστηκε επίσης και στα διπλά του τουρνουά και έφτασε ως τα προημιτελικά, έχοντας για παρτενέρ της την 20χρονη Γαλλίδα, Λούσι Ενγκιούγιεν Ταν.

Το ελληνογαλλικό δίδυμο πρώτα νίκησε τις Έλσα Ζάκεμοτ και Μαρία Τιμοφέεβα με 6-4, 6-2, όμως στην 8άδα ηττήθηκαν από τις No2 του ταμπλό, Εστέλε Κασίνο και Άστρα Σάρμα με 7-6(4), 6-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις