fbpx

Πέρασε στα ημιτελικά του J60 τουρνουά της Χάγης ο Παύλος Τσιτσιπάς

Πέρασε στα ημιτελικά του J60 τουρνουά της Χάγης ο Παύλος Τσιτσιπάς

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του ITF τουρνουά J60 (11-16/7) που διεξάγεται στη Χάγη της Ολλανδίας πήρε ο Παύλος Τσιτσιπάς, πραγματοποιώντας την 4η διαδοχική του νίκη.

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 15χρονου Γάλλου, Πιερ Αντουάν Φο, με 7-6(5), 6-4, και έκλεισε τη θέση του στην 4άδα, όπου και θα αντιμετωπίσει τον 16χρονο Γερμανό, αλλά και No. 5 του ταμπλό, Μίκα Πέτκοβιτς, με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (16/7).

Στους προηγούμενους γύρους, ο Παύλος αρχικά είχε bye στον 1ο γύρο, και ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον 2ο, νικώντας εκεί τον 15χρονο Γερμανό, και προερχόμενο από τα προκριματικά, Όλιβερ Μάτζαντζιτς, με 2-6, 6-3, 6-3.

Στον 3ο γύρο νίκησε τον συνομήλικό του Σουηδό, αλλά και No. 9 του ταμπλό, Άλμπερτ Βίντελ με 7-5, 7-6(6), για να φτάσει στη σημερινή του νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα για την παρουσία του στο ματς τίτλου.

Παράλληλα, στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε τόσο ο Χρήστος Γκλαβάς, όσο και ο Ευγένιος Βασιλάκης. Ο πρώτος είχε και αυτός bye πρόκριση στον 1ο γύρο, όμως στον 2ο έχασε από τον 18χρονο Ούγγρο, Μίλαν Μάρκοβιτς, με 7-6(3), 6-2.

Όσον αφορά τον Βασιλάκη, αυτός ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον 15χρονο Γάλλο, Γιαννίς Μπατσαμπακέν, με 7-5, 6-1, ενώ είχε και αγωνιστική παρουσία και στα διπλά, στο πλάι του Παύλου Τσιτσιπά.

Το ελληνικό δίδυμο είχε bye στον 1ο γύρο, και στον 2ο γύρο ηττήθηκαν από τους Αρτούρ Αϊουκχάνοφ και Νταν Χιούγκς, με 6-4, 6-4, φτάνοντας ένα βήμα μακριά από την τελική 8άδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις