fbpx

Wimbledon: Το κανάλι και η ώρα του τελικού

Wimbledon: Το κανάλι και η ώρα του τελικού

Σήμερα (16/7) στις 16:00 στο Novasports Prime το Νο1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ και το Νο2, Νόβακ Τζόκοβιτς, συγκρούονται με φόντο το τρόπαιο του Wimbledon.

Ο Τζόκοβιτς παραμένει αήττητος στα Grand Slams από την ήττα του πέρσι στα ημιτελικά του Roland Garros από τον Ράφα Ναδάλ, μετρώντας 27 διαδοχικές νίκες, αφού έκτοτε κατέκτησε το Wimbledon, το Australian Open και το Roland Garros.

Αυτός θα είναι ο 35ος τελικός σε Grand Slam για τον συγκλονιστικό Σέρβο τενίστα, που έχει ήδη το καλύτερο ρεκόρ σε άνδρες και γυναίκες, όλων των εποχών. Συνολικά στην καριέρα του θα είναι ο 134ος τελικός στο tour και θα διεκδικήσει τον 95ο τίτλο (94-39).

Από την άλλη, ο Αλκαράθ μετράει μόνο μια ήττα τους τελευταίους 12 μήνες σε Grand Slam και αυτή ήταν στα ημιτελικά του Roland Garros τον προηγούμενο μήνα από τον Τζόκοβιτς. Στο Australian Open δεν συμμετείχε, ενώ κατέκτησε το US Open.

Συνολικά, θα είναι ο 15ος τελικός στην καριέρα του Ισπανού τενίστα, που θα διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του, έχοντας το πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ 11-3 νίκες στους 14 προηγούμενους.

Και οι δύο παίκτες έχουν αποδείξει τις εξαιρετικές τους ικανότητες και η συνάντησή τους στο γρασίδι του Wimbledon θα προσφέρει αναμφίβολα μια συναρπαστική και αξέχαστη αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις