fbpx

Κάρλος Αλκαράθ: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για Big Three»

Κάρλος Αλκαράθ: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για Big Three»

Ο Κάρλος Αλκαράθ αρνήθηκε να μιλήσει για «αλλαγή φρουράς» παρά τη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon.

 Ο Ισπανός έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου Grand Slam στην καριέρα του και πρώτη μετά από εκείνη στο περυσινό US Open ωστόσο αρνήθηκε την σύγκριση με τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ και Ράδα Ναδάλ.

 «Είναι ωραίο όταν ο κόσμος λέει αυτά τα πράγματα ωστόσο Τζόκοβιτς και Ναδάλ παραμένουν ενεργοί. Ίσως στο μέλλον να μιλήσουμε για αυτό αλλά η στιγμή αυτή δεν είναι η κατάλληλη», είπε στο CNN.

«Έμαθα πολλά από τον ημιτελικό του Roland Garros και η Κυριακή ήταν σίγουρα διαφορετική λόγω της προετοιμασίας μου. Είχα προετοιμαστεί  πνευματικά και είχα εντελώς διαφορετική αίσθηση πριν και κατά τη διάρκεια του ματς. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση πολύ διαφορετικά από το γαλλικό Όπεν», πρόσθεσε ο Ισπανός.

 «Σωματικά ήμουν ήδη πολύ καλά προετοιμασμένος με την αίσθηση να είναι σαν μαραθώνιος. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που έπαιξα σε αυτό το επίπεδο, σχεδόν 5 ώρες απέναντι σε έναν θρύλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις