fbpx

Στον τελικό του διπλού στο 25άρι του Λουξεμβούργου τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Στον τελικό του διπλού στο 25άρι του Λουξεμβούργου τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για τον τελικό των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Λουξεμβούργο πήραν οι Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 17-23/7.

Το ελληνικό δίδυμο κέρδισε στον ημιτελικό των Αργεντινών, αλλά και κορυφαίων του ταμπλό, Λεονάρντο Αμποϊάν και Φεντερίκο Αγκουστίν Γκόμεζ, με 7-5, 6-3, έπειτα από 67 λεπτά αναμέτρησης, και θέλουν μία νίκη ακόμα για τον τίτλο.

Στους προγενέστερους γύρους, τα αδέρφια Σακελλαρίδη κέρδισαν στην πρεμιέρα τους “γηπεδούχους”, Τσαν Αϊράλ και Τσαρλς Μπέρνα με 6-3, 6-4 και πέρασαν στην 8άδα, όπου εκεί επικράτησαν των Ιταλίων Νίκολας Κομπανιούτσι και Τομάσο Κομπανιούτσι με 6-1, 6-4.

Στον τελικό των διπλών θα αντιμετωπίσουν τους No. 2 του ταμπλό, Άλεξ Ναφ (Λουξεμβούργο) και Νταβίντ Πίσλερ (Αυστρία), και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδος). Αυτός είναι ο 3ος διαδοχικός τελικός για τα δύο αδέρφια, και ο 2ος σερί στο Λουξεμβούργο, ενώ συνολικά θα παίξουν σε ματς τίτλου για 6η φορά.

Αναφορικά με τα μονά, συνεχίζει κανονικά τις προσπάθειές του εκεί ο ένας από τους δύο, ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό των έναν εκ των δύο φιναλίστ στα διπλά, τον Άλεξ Ναφ.

Μέχρι τώρα μετρά δύο νίκες ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, αφού πρώτα επικράτησε του 19χρονου Ολλανδού, αλλά και προερχόμενου από τα προκριματικά, Μπρίαν Μπόζεμοχ, με 6-3, 6-3, και μετέπειτα του 25χρονου Γάλλου, και επίσης προερχόμενου από τα προκριματικά, Σάμουελ Μπροσέτ, με 6-3, 4-6, 7-6(5).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις