fbpx

Los Cabos: Το πρωί της Παρασκευής η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Τζάρι

Los Cabos: Το πρωί της Παρασκευής η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Τζάρι

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (4/8) θα παίξει τον δεύτερο αγώνα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Los Cabos του Μεξικού κόντρα στον Νίκολας Τζάρι, με στόχο το 2/2 και την πρόκριση στην ημιτελική φάση της ATP 250 διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο θα αρχίσει μετά τις 07:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD. Ακολουθείτε από τις αναμετρήσεις των Ντομινίκ Κόεπφερ-Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς και Άλεξ Ντε Μινόρ-Τόμι Πολ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσουν οι Μπόρνα Τσόριτς και Ιλία Ιβάσκα.

Ο Τζάρι μετρά δύο νίκες σε τρία παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά. Τον κέρδισε στην Ολλανδία το 2019 σε τουρνουά της grass season με 6-4, 3-6, 6-4, και φέτος μετράνε αμφότεροι από μία νίκη. Πρώτα ο Στέφανος επιβλήθηκε στο Μόντε Κάρλο με 6-3, 6-4, και μετά ο No. 28 του κόσμου κέρδισε τον Έλληνα τενίστα στο Χάλε με 7-6(7), 7-5.

Ο νικητής της αυριανής αναμέτρησης θα προσέξει και το closing ματς της βραδιάς στο Μεξικό, καθώς θα συναντήσει στον ημιτελικό έναν εκ των Τσόριτς και Ιβάσκα. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/8).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις