fbpx

Omnium Banque Nationale: Κλήρωση “φωτιά” για την Σάκκαρη στο Μόντρεαλ (pic)

Omnium Banque Nationale: Κλήρωση “φωτιά” για την Σάκκαρη στο Μόντρεαλ (pic)

Πολύ δύσκολο το μονοπάτι της Μαρίας Σάκκαρη προς τον τελικό του Omnium Banque Nationale στο Μόντρεαλ του Καναδά, καθώς η κλήρωση την έφερε με bye πρόκριση στον 2ο γύρο, είτε κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα, είτε σε τενίστρια προερχόμενη από τα προκριματικά.

Η 28χρονη Ουκρανή είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και σίγουρα αν βρεθεί στο δρόμο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας τότε η πρεμιέρα της θα είναι αρκετά απαιτητική, όπως και ο μετέπειτα δρόμος της στη διοργάνωση.

Στον 3ο γύρο, η Μαρία διασταυρώνεται με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, που με τη σειρά της θα παίξει πρώτα με την Πάουλα Μπαντόσα, γεγονός που φέρνει και την Ισπανίδα στις υποψήφιες αντίπαλες της No. 9 του κόσμου.

Αν κάνει το 2/2 η Σάκκαρη, τότε στην προημιτελική φάση της WTA 1000 διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την Ίγκα Σφιόντεκ, που αποτελεί ίσως το δυσκολότερο εμπόδιο της στο Μόντρεαλ. Εφόσον όμως πετύχει τη μεγάλη νίκη, τότε στην 4άδα έχουν αρκετές αξιώσεις να βρίσκονται εκεί οι Κόκο Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα.

Στο άλλο μισό του ταμπλό, δεσπόζει το όνομα της Αρίνα Σαμπαλένκα που είναι και το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί φιναλίστ, ενώ ξεχωρίζουν και οι παρουσίες των Έλενα Ριμπάκινα και Καρολίν Γκαρσία.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Bye
2R: Σβιτολίνα/qualifier
3R: Μάια/Μπαντόσα
QF: Σφιόντεκ
SF: Γκοφ/Πεγκούλα
F: Σαμπαλένκ/Ριμπαλινα/Γκαρσία

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σφιόντεκ-Σάκκαρη
Πεγκούλα-Γκοφ
Γκαρσία-Ριμπάκινα
Κβίτοβα-Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις