fbpx

Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: «Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αυτός ο τίτλος κερδήθηκε και μαζί του» (vid)

Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: «Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αυτός ο τίτλος κερδήθηκε και μαζί του» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Μεξικό, αλλά και τη στιγμή της απονομής του τροπαίου στον Έλληνα τενίστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνομήλικο Αυστραλό αντίπαλό του, χαρακτηρίζοντας ως προνόμιο να μοιράζεται μαζί του το κορτ.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, ο οποίος δεν ήταν στο Μεξικό αυτή την εβδομάδα.

«Είναι προνόμιο να μοιράζομαι το γήπεδο με τον Άλεξ, με τον οποίο παίζουμε από μικρά παιδιά. Έχουμε κάνει και οι δυο πολύ μεγάλη πορεία για να βρεθούμε εδώ. Δεν αξίζει συγχαρητήρια μόνο για το τένις του, αλλά τόσο για τη σκληρή δουλειά του, όσο και για την προσωπικότητα που δείχνει στο κορτ. Εμπνέει πολλούς ανθρώπους.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα μου, περάσαμε πολλά μαζί. Καλές και δύσκολες στιγμές. Και φυσικά δεν αφήνω εκτός τον πατέρα μου, που είναι μέλος της ομάδας, παρόλο που δεν βρίσκεται εδώ σήμερα. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αυτός ο τίτλος κερδήθηκε και μαζί του», ήταν τα λόγια του Έλληνα τενίστα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η απονομή του τροπαίου στον Στέφανο Τσιτσιπά”,”description”:”10ος τίτλος καριέρας για τον Έλληνα τενίστα.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8wNi8wNS81NV8xM182NGNmMzVjMTRhODgzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M51S”,”uploadDate”:”2023-08-06T05:54:56.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cul87nsz4gcp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις