fbpx

Μόντρεαλ: Ο εκνευρισμός της Σάκκαρη και το «σκάσε» της Κόλινς (vid)

Μόντρεαλ: Ο εκνευρισμός της Σάκκαρη και το «σκάσε» της Κόλινς (vid)

Έναν έντονο διάλογο είχαν Μαρία Σάκκαρη και Ντανιέλε Κόλινς, κατά τη διάρκεια του 4ου game στο 2ο σετ της αναμέτρησής τους, με την 29χρονη Αμερικανίδα να έχει επικρατήσει στο πρώτο μέρος και να κρατά το προβάδισμα νίκης στα χέρια της.

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του 4ου game η Σάκκαρη ήταν στο σερβίς, και επειδή η πρώτη της προσπάθεια δεν ήταν έγκυρη, φαίνεται να εκνευρίστηκε και έβγαλε τον θυμό της στο μπαλάκι, γκελάροντάς το στο κορτ.

Το μπαλάκι εκείνη την ώρα είχε αρκετά φάλτσα, και με τον τρόπο που το χτύπησε η Μαρία το έστειλε κοντά στην εξέδρα, αυξάνοντας τον κίνδυνο να πετύχει κάποιον, κάτι που μπορεί να οδηγούσε στην άμεση αποβολή της, με βάση κανονισμού.

Το μπαλάκι όμως δε χτύπησε κάποιον, και ούτε πλησίασε ιδιαίτερα κάποιον, ωστόσο απολογήθηκε στο μέρος της εξέδρας που κατευθύνθηκε, σηκώνοντας άμεσα το χέρι της. Αυτό, όμως, δεν άρεσε στην αντίπαλή της, που απευθύνθηκε άμεσα στην chair umpire για να τιμωρήσει την Σάκκαρη.

Η Κόλινς είπε στην umpire «δεν είδες τι έγινε;», και η Μαρία απάντησε και στις δύο πως δεν είχε σκοπό να χτυπήσει κάποιον, αλλά και πως εν τέλει δεν βρήκε κάποιον το μπαλάκι.

Η Αμερικανίδα απάντησε στην 28χρονη Ελληνίδα «σκάσε», οι τόνοι ανέβηκαν, αλλά το θέμα έληξε μετά από εισήγηση της umpire και το παιχνίδι συνεχίστηκε με το 2ο σερβίς της Σάκκαρη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις