fbpx

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Μόντρεαλ (vids)

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Μόντρεαλ (vids)

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντανιέλε Κόλινς η Μαρία Σάκκαρη, καθώς ηττήθηκε με 6-4, 6-2 μέσα σε 86 λεπτά, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της στον 2ο γύρο του Omnium Banque Nationale στο Μόντρεαλ, και έμεινε εκτός συνέχειας από πολύ νωρίς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που προερχόταν από την εξαιρετική της πορεία στην Ουάσινγκτον για το Mubadala Citi Open, δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά τον χαμένο τελικό, και έτσι αποχαιρετά πρόωρα τον Καναδά, ενώ στρέφει την προσοχή της στο επερχόμενο 1000άρι του Σινσινάτι.

H No. 48 του κόσμου τις επέβαλλε εξαρχής τον ρυθμό της πιέζοντας ασφυκτικά από τη γραμμή του σερβίς, ενώ τα δυνατά της όπλα ήταν τα βαθιά και δυνατά χτυπήματα, αλλά και τα ανεβάσματα προς το ύψος του φιλέ, που δυσκόλευαν τις επιστροφές της Μαρίας.

Της έσπασε 7(!) φορές το σερβίς στα δύο σετ, την ώρα που η No. 8 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε μόλις 4 break στον αγώνα, ενώ μέτρησε συνολικά 16 winners, σε αντίθεση με την Σάκκαρη που πέτυχε 10 (και μόλις 2 από το backhand της).

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της 29χρονης Αμερικανίδας στη διοργάνωση, αλλά και η πρώτη εις βάρος της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας (2-1 στα μεταξύ τους υπέρ της Σάκκαρη), και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Για να περάσει στην 8άδα θα πρέπει να αποκλείσει τη Λέιλα Φερνάντες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις