fbpx

Με Σέλτον στην πρεμιέρα του στο Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Με Σέλτον στην πρεμιέρα του στο Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Τον Μπεν Σέλτον θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο δεύτερο και τελευταίο ATP Masters 1000 πριν το US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιας και ο 20χρονος Αμερικανός κατάφερε να αποκλείσει τον συμπατριώτη του, Κρίστοφερ Γιούμπανκς, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου στο Σινσινάτι.

Ο Σέλτον επικράτησε με ανατροπή στα σετ (5-7, 6-4, 6-4) για να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Έλληνα πρωταθλητή για πρώτη φορά στο Tour, με τη στήριξη του αμερικάνικου κοινού να θεωρείται δεδομένη.

Ο Αμερικανός διανύει εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται δίκαια στο No. 40 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ την πορεία του στο 1000άρι της προηγούμενης εβδομάδας στο Τορόντο την σταμάτησε ο Κάρλος Αλκαράθ στον 2ο γύρο με δυσκολία (6-3, 7-6(3).

Είναι ιδιαίτερα ψηλός (1,93εκ.) και πολύ καλός σέρβερ, όμως ο Στέφανος έχει τον τρόπο, αλλά και την εμπειρία, να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα κόντρα σε παίκτες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με το δικό του. Η αναμέτρησή τους αναμένεται για το ξημέρωμα της Τετάρτης (16/8).

Θυμίζουμε, πως ο No. 4 του κόσμου, αλλά και του ταμπλό στο Σινσινάτι, έχει να υπεραπιστεί 600(!) βαθμούς λόγω της περσινής πορείας του μέχρι τον τελικό, ενώ στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς στη Νέα Υόρκη έχει να καλύψει μόλις δέκα 10, μιας και πέρυσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις