fbpx

Πεγκούλα: «Είναι χάλια όταν νιώθεις ότι δεν παίζεις πραγματικά με ίσους όρους»

Πεγκούλα: «Είναι χάλια όταν νιώθεις ότι δεν παίζεις πραγματικά με ίσους όρους»

Η Τζέσικα Πεγκούλα κατέκτησε το τουρνουά στο Μόντρεαλ επικρατώντας άνετα στον τελικό της Λουντμίλα Σαμσόνοβα με 6-1, 6-0.

Μετά το τέλος του αγώνα η Αμερικανίδα δεν πανηγύρισε και απλά αγκάλιασε την αντίπαλό της καταλαβαίνοντας το βαρύ πρόγραμμα που είχε, καθώς η Ρωσίδα μέσα σε τρεις ημέρες έπαιξε 5 αγώνες λόγω της βροχής που ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα το τουρνουά.

«Προφανώς σωματικά δεν ένιωθε καλά. Είχε πραγματικά ένα τρελό πρόγραμμα. Ξέρω ότι το πρόγραμμα δεν ήταν υπέρ της. Είναι χάλια όταν νιώθεις ότι δεν παίζεις πραγματικά με ίσους όρους, ειδικά κάποια σαν αυτή που είναι μια τόσο μεγάλη παίκτρια», είπε η Πεγκούλα για την Σασμόνοβα.

Στη συνέχεια είπε τα εξής: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μένα. Τόσοι αγώνες, τόσες πολλές εμπειρίες, δύσκολες καιρικές συνθήκες. Προσπάθησαν να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα στον τελικό, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Ειλικρινά θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο (μεταξύ ημιτελικού και τελικού), αλλά είπαν ότι είναι αδύνατον. Δεν είχα χρόνο να για να επαναφέρω το σώμα μου μετά τον ημιτελικό και χρειάζεται κάποιος χρόνος γι’ αυτό.

Είναι περίεργο που ο κόσμος δεν νοιάζεται τόσο για εμάς. Αν γνωρίζετε ότι θα βρέξει, πρέπει να γίνει ένας ρεαλιστικός προγραμματισμός έτσι ώστε να μην αναγκαζόμαστε να παίξουμε δύο αγώνες σε μια ημέρα. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις