fbpx

Σινσινάτι: Απέναντι στην Μούχοβα η Σάκκαρη για μία θέση στην 8άδα

Σινσινάτι: Απέναντι στην Μούχοβα η Σάκκαρη για μία θέση στην 8άδα

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει η Μαρία Σάκκαρη, που μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στο Western & Southern Open στο Σινσινάτι κόντρα στην Σοράνα Κιρστέα, θα ψάξει μία ακόμα επικράτηση που θα της εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει σήμερα την Καρολίνα Μούχοβα για τον 3ο γύρου του τελευταίου WTA 1000 τουρνουά πριν το US Open στη Νέα Υόρκη, σε ματς που θα ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα στο Porsche Court. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Αυτή θα είναι η 5η συνάντησή τους στο Tour, με την 26χρονη Τσέχα να έχει τον πρώτο λόγο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες που έχω δώσει, κάτι που σημαίνει πως η No. 8 του κόσμου δυσκολεύεται παραδοσιακά στα ματς της κόντρα στην Μούχοβα.

Η νικήτρια του απογευματινού αγώνα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη νικήτρια του παιχνιδιού ανάμεσα σε Μαρί Μπούσκοβα και Τζέσικα Πεγκούλα, που θα κοντραριστούν στο Grandstand μετά τις 22:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος). Και αυτό το ματς θα το δείτε ζωντανά από το Novasports 6HD.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις