fbpx

Σινσινάτι: Εκτός προημιτελικών η Σάκκαρη (vid)

Σινσινάτι: Εκτός προημιτελικών η Σάκκαρη (vid)

Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή η Μαρία Σάκκαρη, και ηττήθηκε απέναντι στην Καρολίνα Μούχοβα με 6-3, 2-6, 6-3, έπειτα από μία ώρα και 55 λεπτά παιχνιδιού, και αποχαιρετά το Western & Southern Open πριν την προημιτελική φάση.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια “πλήρωσε” το νωθρό της ξεκίνημα στο πρώτο σετ, διόρθωσε την αγωνιστική εικόνα της στο δεύτερο μέρος με εξαιρετικό τένις, όμως στο decider το καθοριστικό break της No. 17 του κόσμου στο 4ο game την “λύγισε” και έτσι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 8άδα.

Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές ως προς την κυριαρχία και τον ρυθμό, αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες τους να κλείσουν τα games τους πιο σύντομα, αλλά τελικά αυτή η αμφίρροπη ροή του λειτούργησε ευεργετικά για την Καρολίνα.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της 26χρονης Τσέχας κόντρα στην Μαρία, αλλά και η δεύτερη φετινή μετά την πρεμιέρα των δύο στο Roland Garros, τότε που η Μούχοβα έφτασε ως τον τελικό του Παρισιού. Η No. 8 της παγκόσμιας κατάταξης την έχει κερδίσει μόλις μία φορά στην καριέρα της.

Πλέον, η Τσέχα περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της συμπατριώτισσάς της, Μαρί Μπούσκοβα και της Τζέσικα Πεγκούλα, για να την αντιμετωπίσει στον αυριανό (Παρασκευή 18/8) προημιτελικό της WTA 1000 διοργάνωσης, ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στρέφει την προσοχή της στο 4ο και τελευταίο Major της χρονιάς, το US Open.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις