fbpx

Barranquilla Open: Στα ημιτελικά του διπλού Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Barranquilla Open: Στα ημιτελικά του διπλού Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Την πρόκριση για την τελική 4άδα του Challenger της Κολομβίας «Barranquilla Open» πήραν οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που επικράτησαν στην πρεμιέρα τους στα διπλά, και θέλουν άλλη μία νίκη για να φτάσουν στον τελικό.

Το ελληνικό δίδυμο επιβλήθηκε των Μαρία Εράζο Γκονζάλεζ (Κολομβία) και Αμαντίν Χεσέ (Γαλλία) με 6-3, 6-4, μέσα σε 68 αγωνιστικά λεπτά, και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στα προημιτελικά των διπλών.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Νατάλιγια Στεβάνοβιτς (Σερβία) και Πάννα Ουντβάρντι (Ουγγαρία), οι οποίες στην πρεμιέρα τους απέκλεισαν τις κορυφαίες του ταμπλό, Γιάνα Σιζίκοβα (Ρωσία) και Κίμπερλεϊ Ζίμερμαν (Βέλγιο) με 6-3, 5-7, 10-7.

Στα μονά της διοργάνωσης, τόσο η Βαλεντίνη, όσο και η Δέσποινα έχουν ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους. Η πρώτη στον 2ο γύρο και η πρώτη στην πρεμιέρα της στον 1ο γύρο.

Η Γραμματικοπούλου κέρδισε στην πρεμιέρα της την Καταρίνα Κοζάροφ (Σερβία) με 6-3, 6-2, αλλά αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από την Γερμανίδα και κορυφαία του ταμπλό, Τατιάνα Μαρία με 6-0, 6-2. Η Παπαμιχαήλ έχασε στον 1ο γύρο από την Γαλλίδα Λεόλια Ζανζαν με 6-4, 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις