fbpx

ATP Finals: Εξασφάλισε την παρουσία του στο Τορίνο ο Μεντβέντεφ (vid)

ATP Finals: Εξασφάλισε την παρουσία του στο Τορίνο ο Μεντβέντεφ (vid)

Επιστρέφει ξανά στο Τορίνο ο πρωταθλητής των ATP Finals του 2020, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, κα γίνεται ο 3ος τενίστας που προκρίνεται στα τελικά της ATP τον Νοέμβριο, μετά τους Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτή θα είναι 5η διαδοχική χρονιά που θα αγωνιστεί στην Ιταλία ο Μεντβέντεφ. Πέρσι δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του μετά τη φάση των ομίλων, όπως είχε συμβεί και στην πρώτη του συμμετοχή το 2019, όμως έχει καλή προϊστορία στη διοργάνωση, καθώς το 2020 την κατέκτησε, και ένα χρόνο μετά τερμάτισε φιναλίστ.

«Μετά τη Ρώμη ήξερα ότι μάλλον θα είμαι εκεί. Είναι απλά ωραίο να το έχεις επίσημα εξασφαλισμένο, να το ξέρεις ότι θα είσαι εκεί σίγουρα. Μπορώ απλώς να μείνω στο σπίτι και να πάω στο Τορίνο, το οποίο είναι πολύ κοντά μου. Θα ήταν ένα ωραίο ταξίδι», είπε αστειευόμενος ο Μεντβέντεφ και συνέχισε:

«Είναι ωραίο συναίσθημα να βρίσκομαι εκεί τόσο νωρίς, πιθανώς μαζί με τον Κάρλος και τον Νόβακ. Νομίζω ότι είναι μόνο η δεύτερη φορά που προκρίθηκα τόσο νωρίς. Χαίρομαι που βρίσκομαι εκεί για πέμπτη συνεχόμενη φορά, και ελπίζω για πολλές άλλες ακόμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις