fbpx

US Open: Όπως το 2021…Μεντβέντεφ εναντίον Τζόκοβιτς στον τελικό (vid)

US Open: Όπως το 2021…Μεντβέντεφ εναντίον Τζόκοβιτς στον τελικό (vid)

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ νίκησε στα 4 σετ τον Κάρλος Αλκαράθ και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του US Open τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 Επανάληψη του τελικού του 2021 θα είναι ο φετινός τελικός στο US Open καθώς ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, νίκησε στα 4 σετ τον απερχόμενο πλέον κάτοχο κάτοχο του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, διεκδικώντας τον τίτλο απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 Ο Σέρβος νωρίτερα πήρε την πρόκριση στα 3 σετ απέναντι στον Αμερικανό Μπεν Σέλτον και περίμενε τον αντίπαλό του στην προσπάθεια να φτάσει τους 24 τίτλους Grand Slam. Αυτός θα είναι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος τον είχε νικήσει στον τελικό του 2021 μετά από μία επική αναμέτρηση απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ.

 Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον νούμερο 3 του ταμπλό να επικρατεί στο tie break του πρώτου σετ με 7-3 ενώ ήταν πολύ ανώτερος στο δεύτερο το οποίο έκανε δικό του με το εμφατικό 6-1 στα game. Ο Αλκαράθ επέστρεψε στο ματς κάνοντας δικό του το τρίτο με 6-3. Καθοριστικό όπως αποδείχθηκε το έβδομο game του τρίτου σετ με τον Ρώσο να κάνει break. Σερβίροντας για τη νίκη ο Μεντβέντεφ είχε δύο διπλά λάθη στην σειρά με τον Ισπανό ωστόσο να πληρώνει το τίμημα των πολλών αβίαστων λαθών και να γνωρίζει την ήττα με 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις