fbpx

US Open: Σαμπαλένκα και Γκοφ για τον πρώτο τους τίτλο στη Νέα Υόρκη

US Open: Σαμπαλένκα και Γκοφ για τον πρώτο τους τίτλο στη Νέα Υόρκη

Έτοιμες να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο στο US Open είναι οι δύο φιναλίστ του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, Αρίνα Σαμπελάνκα και Κόκο Γκοφ, που θα αναμετρηθούν το βράδυ του Σαββάτου, για την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας στη Νέα Υόρκη.

Η μεγάλη “μάχη” ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες παίκτριες του Tour αυτή τη στιγμή θα διεξαχθεί φυσικά στο Arthur Ashe Stadium και θα ξεκινήσει στις 23:00 (ώρα Ελλάδος), μιας και τέσσερις ώρες νωρίτερα είναι ο τελικός των διπλών στις γυναίκες, ανάμεσα στις Πεγκούλα/Κράιτζιτσεκ και Ντανίλιλα/Ελιοβάαρα.

Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη φορά στα τελευταία 22 Major μετά από τον περσινό τελικό και πάλι στο US Open, με την Ίγκα Σφιόντεκ και αντιμετωπίζει την Ονς Ζαμπέρ. Η Αμερικανή θα αγωνιστεί στον πρώτο τελικό στην καριέρα της στη διοργάνωση, αλλά και στον δεύτερο σε Grand Slam μετά τον περσινό του Roland Garros.

Από την άλλη, η προσεχώς No. 1 του κόσμου στον πρώτο τελικό στην καριέρα της στο US Open και τον δεύτερο συνολικά σε μεγάλες διοργανώσεις, μετά το φετινό στη Μελβούρνη που κατέκτησε το Australian Open. Για να βρεθεί όμως απόψε στον τελικό, έκανε μία ασύλληπτη ανατροπή στον ημιτελικό κόντρα στην Μάντισον Κις, επιστρέφοντας από bagel στο 1ο σετ και με break back στο 2ο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις