fbpx

US Open: Στον τελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νίκησε στα 3 σετ τον Μπέν Σέλτον (vid)

US Open: Στον τελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νίκησε στα 3 σετ τον Μπέν Σέλτον (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον 24ο τίτλο του σε Grand Slam καθώς πέρασε στον τελικό του US Open.

 Ο Σέρβος, ο οποίος από τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα είναι παρών στον τελικό του US Open, κάτι που κάνει για 10η φορά στην καριέρα του μετά τη νίκη στα 3 σετ απέναντι στον Μπεν Σέλτον. Ο Αμερικανός ήταν ο τελευταίος από τη χώρα του που είχε μείνει στο ταμπλό των ανδρών προσπαθώντας να γίνει ο πρώτος που θα πάρει τον τίτλο μετά από 20 χρόνια και τον Άντι Ρόντικ.

 Ο Τζόκοβιτς πήρε εύκολα τα πρώτα δύο σετ με 6-3 και 6-2 με τον Σέλτον να δείχνει περισσότερη αντίσταση στο τρίτο κι όπως αποδείχθηκε τελευταίο. Ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε δύο φορές με break με τον 20χρονο να απαντά και στις δύο περιπτώσεις με το σετ να οδηγείται στο tie break. Ο Σέρβος έκανε άμεσα το mini break και έφτασε να προηγείται με 5-1 με τον Σέλτον να κάνει και πάλι την προσπάθειά του μειώνοντας σε 5-4 ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό με το 7-4 να βάζει τέλος στο ματς μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά.

 Για τον Τζόκοβιτς, τρεις φορές κάτοχο του τίτλου, ήταν το 100ό του ματς στο Flushing Meadows φτάνοντας τις 87 νίκες ενώ θα αγωνιστεί σε τελικό Grand Slam για 36η φορά στην καριέρα του περιμένοντας το νικητή από το ματς του Κάρλος Αλκαράθ με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις