fbpx

Γκοφ: «Ευχαριστώ όσους δε με πίστεψαν – Είδα για πρώτη φορά τον πατέρα μου να κλαίει»

Γκοφ: «Ευχαριστώ όσους δε με πίστεψαν – Είδα για πρώτη φορά τον πατέρα μου να κλαίει»

Με μεγάλη ανατροπή, η Κόκο Γκοφ νίκησε την Αρίνα Σαμπαλένκα 2-1 σετ (2-6, 6-3, 6-2) και κατέκτησε το πρώτο Grand Slam της καριέρας της στο US Open.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού η Αμερικανίδα που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, τόνισε πως πέρασε δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα και μίλησε μέσα από την καρδιά της!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, νιώθω σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή, η ήττα στο Ρολάν Γκαρός ήταν δύσκολη για εμένα, πέρασα δυσκολίες και αυτή η στιγμή είναι πιο γλυκιά από όσο φανταζόμουν. Δεν προσεύχομαι για αποτελέσματα, προσεύχομαι για να έχω την δύναμη, είμαι ευλογημένη, δεν έχω άλλες λέξεις να το περιγράψω.

Ήξερα ότι αν έδινα τα πάντα θα είχα μια ευκαιρία να κερδίσω, η Αρίνα είναι σπουδαία παίκτρια, δίκαια είναι το Νο1 το αξίζει, συγχαρητήρια στην ομάδα της για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πρώτα απ’όλα τους γονείς μου, σήμερα είναι η πρώτη φορά που είδα τον πατέρα μου να κλαίει. Σας ευχαριστώ που με πιστέψατε από την αρχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα μου. Ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα, ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο διάστημα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ και στον κόσμο που δεν πίστευε σε εμένα, πριν από έναν μήνα κατέκτησα το τουρνουά στην Ουάσινγκτον και τρεις εβδομάδες μετά είμαι εδώ με αυτό το τρόπαιο. Προσπαθώ ταπεινά και νομίζω πώς αυτοί που δεν με πιστεύουν με βοηθούν να κρατάω την φλόγα ζωντανή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις