fbpx

Άντι Μάρεϊ: «Δεν περιμένω να σταματήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς»

Άντι Μάρεϊ: «Δεν περιμένω να σταματήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε τους 24 τίτλους Grand Slam με τη νέα του επιτυχία στο US Open επιστρέφοντας και στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

 Στα 36 του χρόνια ο Σέρβος δεν δείχνει να πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του, με τον τρεις φορές κάτοχο τίτλου major, τον Άντι Μάρεϊ, να θεωρεί πως δεν πρόκειται να σταματήσει και ότι εξαρτάται από τους νεαρότερους αντιπάλους του να τον πιέσουν και να τον ξεπεράσουν.

«Από τους νέους εξαρτάται να τον πιέσουν και να προσπαθήσουν να τον ξεπεράσουν και αυτό δεν φαίνεται πολύ πιθανό να συμβεί», είπε ο Σκωτσέζος στο BBC. «Ο Νόβακ είναι ένας απίστευτος παίκτης για πολύ μεγάλη χρονική περίοδο όπως ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ, η μακροβιότητα κάνει τη διαφορά και το διάστημα που όλοι αυτοί κατάφεραν να είναι στην κορυφή. Η μακροβιότητα του Νόβακ ήταν η σπουδαιότερη και αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο εδώ και πολύ καιρό».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Δεν νομίζω ότι θα σταματήσει στους 24 τίτλους αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει, σωματικά, το κίνητρο, αν κάποιος όπως ο Αλκαράθ βελτιωθεί, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά να κάνει αυτό που κάνει ο Νόβακ σε σταθερή βάση είναι κάτι διαφορετικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις