fbpx

Davis Cup: Έκλεισε game ο Τσιτσιπάς με απίστευτο backhand dropshot (vid)

Davis Cup: Έκλεισε game ο Τσιτσιπάς με απίστευτο backhand dropshot (vid)

Μία απίστευτη φάση προσέφερε στο κοινό του Παναθηναϊκού Σταδίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 5ο game του πρώτου σετ, καθώς έκλεισε τον πόντο και το game με μία μοναδικής ομορφιάς ενέργεια, και μάλιστα πάνω σε ένα χτύπημα που δεν είναι και από τα αγαπημένα του.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της ελληνικής ομάδας επιχείρηση να τελειώσει το ράλι με τον Άλεξ Μόλτσαν με ένα backhand dropshot, και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, καθώς ο 25χρονος Σλοβάκος δεν κατάφερε να επιστρέψει το μπαλάκι.

Θυμίζουμε πως η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, και αν νικήσει ο Μόλτσαν θα ολοκληρωθεί η σειρά με τους Σλοβάκους να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Davis Cup. Σε περίπτωση νίκης του Τσιτσιπά, θα γίνει και 5ο παιχνίδι.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Το αξιοζήλευτο backhand του Τσιτσιπά μετά από ράλι με τον Μόλτσαν”,”description”:”Το αξιοζήλευτο backhand του Τσιτσιπά μετά από ράλι με τον Μόλτσαν”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8xNy8xMS80N181OF82NTA2ZTc2ZTY0Yjk4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT43S”,”uploadDate”:”2023-09-17T11:47:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvl61rirmmk9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις