fbpx

Davis Cup: Νέα αλλαγή για την Ελλάδα – Ετοιμάζεται ο Περβολαράκης για το 5ο ματς

Davis Cup: Νέα αλλαγή για την Ελλάδα – Ετοιμάζεται ο Περβολαράκης για το 5ο ματς

Θα κάνει κι’ άλλη αλλαγή ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μετά από αυτήν στο διπλό που άνοιξε το ημερήσιο πρόγραμμα στο Καλλιμάρμαρο, και αυτή αφορά το 5ο και τελευταίο ματς της σειράς με τη Σλοβακία, για το World Group I του Davic Cup, αν φυσικά ο Στέφανος επικρατήσει του Άλεξ Μολτσάν.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Περβολαράκης θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον εξαρχής δηλωμένο, Αλέξανδρο Σκορίλα, στο decider ματς του tie με τους Σλοβάκους, τον οποίο είδαμε να φεύγει από τον πάγκο της “γαλανόλευκης” κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Στέφανου.

Ο γηραιότερος παίκτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (27 ετών) προπονήθηκε εντατικά και πήρε τις απαραίτητες οδηγίες από τον Απόστολο, και θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου Λούκας Κλάιν, για να δώσει στην Ελλάδα την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η συμμετοχή του Κλάιν, βέβαια, δε θεωρείται και δεδομένη, καθώς έχει κουραστεί αρκετά, και δεν είναι απίθανη η αντικατάστασή του από άλλο μέλος της σλοβάκικης αποστολής. Θυμίζουμε επίσης πως και ο Σκορίλας αγωνίστηκε χθες για την Ελλάδα, αλλά έχασε από τον Μόλτσαν καθαρά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις