fbpx

Laver Cup: Έτοιμος να αναχωρήσει για το Βανκούβερ ο Τσιτσιπάς

Laver Cup: Έτοιμος να αναχωρήσει για το Βανκούβερ ο Τσιτσιπάς

Επόμενος προορισμός το Βανκούβερ του Καναδά για τον Στέφανο Τσιτσιπάς, καθώς πρόκειται να ηγηθεί της Team Europe στις προσπάθειές της στο Laver Cup, μετά την ιστορική παρουσία του στο Καλλιμάρμαρο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας στο World Group I του Davis Cup.

Ο No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης θα δώσει το «παρών» και φέτος στο εντυπωσιακό event που θα διεξαχθεί στην Rogers Arena του Βανκούβερ, που έχει χωρητικότητα 19.000 θέσεων, και είναι ο υψηλότερα καταταγμένος τενίστας της ευρωπαϊκής ομάδας.

Μετά την περσινή ήττα των Ευρωπαίων από την Team World, στην ιστορική διεξαγωγή της διοργάνωσης στην O2 Arena του Λονδίνου με την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερερ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα του ξανά στην κορυφή.

Στην αποστολή της Team Europe, εκτός του Στέφανου βρίσκονται οι Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάσπερ Ρουντ, Χούμπερτ Χουρκάτς, Νταβίντοβιτς-Φοκίνα και Γκάελ Μονφίς. Για την Team World θα αγωνιστούν οι Τέιλορ Φριτς, Φράνσις Τιαφό, Τόμι Πολ, Μπεν Σέλτον, Οζέρ Αλιασίμ και Φραντσίσκο Σερούντολο.

Αρχηγός αποστολής της ευρωπαϊκής ομάδας είναι ο Μπιορν Μποργκ, ενώ για την World Team ο Τζον ΜακΈνρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις