fbpx

Τσιτσιπάς: Δεύτερος στη λίστα παικτών με τις περισσότερες ώρες στο κορτ σε Grand Slam (pic)

Τσιτσιπάς: Δεύτερος στη λίστα παικτών με τις περισσότερες ώρες στο κορτ σε Grand Slam (pic)

Μπορεί φέτος να έφτασε μόνο σε έναν τελικό Grand Slam, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε δυνατές και πολύωρες “μάχες” στα παιχνίδια του στις τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις, και αυτό τον κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις της σχετικής λίστας με τους τενίστες που αγωνίστηκαν τις περισσότερες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Έλληνας βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με τους παίκτες που πέρασαν τις περισσότερες ώρες στα κορτ της Μελβούρνης, του Παρισιού, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, με συνολικό χρόνο 49 ώρες και 36 λεπτά.

Μπροστά του είναι μόνο ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που κατέκτησε το Australian Open με αντίπαλο τον Στέφανο στον τελικό, το Roland Garros με αντίπαλο τον Κάσπερ Ρουντ, έχασε στον τελικό του Wimbledon από τον Κάρλος Αλκαράθ, και νίκησε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του US Open.

Ο Νόλε είναι στην κορυφή με συνολικό χρόνο 77 ώρες(!) και 4 λεπτά, στην 3η θέση ανέρχεται ο Κάρλος Αλκαράθ με 49 ώρες και 5 λεπτά, ενώ το Top-5 συμπληρώνει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 47 ώρες και 35 λεπτά, αλλά και ο Αντρέι Ρούμπλεφ με 47 ώρες και 22 λεπτά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις