fbpx

Στα προημιτελικά στο 40άρι της Σερβίας η Ματούλα – Στην 4άδα των διπλών η Σακελλαρίδη

Στα προημιτελικά στο 40άρι της Σερβίας η Ματούλα – Στην 4άδα των διπλών η Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Μάρθα Ματούλα, που πέτυχε την 3η διαδοχική της νίκη στα μονά, ενώ παράλληλα η Σαπφώ Σακελλαρίδη πέρασε στην τελική 4άδα των διπλών.

Η Ματούλα, που αντιμετώπισε σήμερα την Ρωσίδα και No. 3 του ταμπλό, Πολίνα Κουντερμέτοβα, κατάφερε να προκριθεί μετά από εγκατάλειψη της τελευταίας στα μέσα του 2ου σετ (6-0, 4-0) και να διευρύνει το σερί νικών της.

Αύριο Παρασκευή (29/9) η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει 20χρονη Κροάτισσα, Αντωνία Ρούζιτς, ενώ σήμερα δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην ίδια φάση οι Δήμητρα Παύλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Παύλου έχασε με 6-1, 6-0 από την 19χρονη Τσέχα, Ντομινίκα Σάλκοβα, και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της με απολογισμό τρεις νίκες στα μονά, μιας και προερχόταν από τα προκριματικά, και μία ήττα. Στα προκριματικά σταμάτησε την πορεία της και η Ελένη Χριστοφή.

Η Σακελλαρίδη, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό, δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στην 23χρονη Λετονή, Ντανιέλα Βιζμάν, μιας και έχασε με 6-4, 6-4. Ωστόσο, η Σαπφώ έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στα διπλά, μιας και βρίσκεται στον ημιτελικό έχοντας για παρτενέρ της την 20χρονη Βουλγάρα, Λία Καραταντσέβα.

Σακελλαρίδη και Καραντσέβα κέρδισαν πρώτα τις Αμερικανίδες, Ζόε Κρίμελ και Μία Σαβελίζιτς με 6-3, 6-1, και σήμερα επικράτησαν του ελληνικού διδύμου, Δήμητρα Παύλου και Ελένη Χριστοφή με 7-6(7), 6-4. Στην 4άδα θα αντιμετωπίσουν τις No. 1 του ταμπλό, Άστρα Σάρμα (Αυστραλία) και Βαλέριγια Στρακόβα (Ουκρανία), για μία θέση στον τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις