fbpx

Κουντερμέτοβα: «Στο 5-5 του πρώτου σετ είπα στον εαυτό μου να παλέψει και το έκανα» (vid)

Κουντερμέτοβα: «Στο 5-5 του πρώτου σετ είπα στον εαυτό μου να παλέψει και το έκανα» (vid)

Συγκινημένη εμφανίστηκε στις δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της απονομής η Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που επικράτησε της Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό του Toray Pan Pacific Open στο Τόκιο, και κατέκτησε τον δεύτερο αλλά και μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της.

Η 26χρονη Ρωσίδα ευχαρίστησε αρχικά τον σύζυγό και τον προπονητή της, έδωσε συγχαρητήρια στην Αμερικανίδα αντίπαλή της για την πορεία της στη WTA 500 διοργάνωση, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε πριν το Τόκιο, δίνοντας αξία στο επίτευγμά της.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Τζέσικα, πάντα είσαι εξαιρετική στο παιχνίδι σου και είσαι top παίκτρια. Σου εύχομαι όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε στη σεζόν. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τόσο τον σύζυγό μου, όσο και τον προπονητή μου. Ξέρω ότι πολλές φορές δεν έχουμε καλές στιγμές, αλλά πάντα είστε στο πλευρό μου».

«Η Τζέσικα είναι σπουδαία παίκτρια, είναι σπουδαία μαχήτρια και γι’ αυτό το λόγο προετοιμάστηκα όσο καλύτερα γινόταν για τον τελικό μαζί της», είπε αρχικά η Κουντερμέτοβα και πρόσθεσε: «Όταν ήταν 5-5 στο 1ο set, απλά είπα στον εαυτό μου: «Βερόνικα, πρέπει απλώς να παλέψεις, απλά πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς», και το έκανα».

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πριν το Τόκιο δεν ήταν μια καλή περίοδος για μένα, είχα πολλές και πραγματικά δύσκολες στιγμές», είπε η Κουντερμέτοβα, και έκλεισε λέγοντας: «Τώρα είμαι πολύ χαρούμενη όμως, και έχω πολλά κίνητρα για τις επόμενες εβδομάδες στο Tour».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις