fbpx

Abierto Mexicano: Θα επιστρέψει στο Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς (pic)

Abierto Mexicano: Θα επιστρέψει στο Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς (pic)

Τη συμμετοχή του στο Abierto Mexicano (26/2-3/3) της νέας χρονιάς ανακοίνωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που φέτος δεν έδωσε το “παρών” στο 500άρι τουρνουά του Μεξικού λόγω τραυματισμού, όμως το 2024 αναμένεται να επιστρέψει, δίχως να έχει βαθμούς να υπερασπιστεί.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Μεξικό, ενώ στο ίδιο τουρνουά του 2022 έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά με παρτενέρ του τον Φελιθιάνο Λόπεζ, κερδίζοντας στον τελικό το έμπειρο δίδυμο των Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζέρ.

Εκτός από το Ακαπούλκο, ο No. 5 του κόσμου έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή του και στο Los Cabos, το οποίο θα διεξαχθεί μία εβδομάδα νωρίτερα από το Abierto Mexicano (19-25/2), στο οποίο θα υπερασπιστεί τον φετινό τίτλο του.

Στο Ακαπούλκο θα αγωνιστούν επίσης οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Κάσπερ Ρουντ, Χόλγκερ Ρούνε, Τέιλορ Φριτς, Φρανσίς Τιάφο, Μπεν Σέλτον, Τόμι Πολ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Λορένζο Μουζέτι, γεγονός που δείχνει πως θα είναι ιδιαίτερα δυνατό και ανταγωνιστικό τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις