fbpx

Zhengzhou Open: Αποσύρθηκαν Γκοφ, Ριμπάκινα και Μούχοβα – Κορυφαία seeded η Σάκκαρη (pic)

Zhengzhou Open: Αποσύρθηκαν Γκοφ, Ριμπάκινα και Μούχοβα – Κορυφαία seeded η Σάκκαρη (pic)

Άλλαξαν τα δεδομένα στο τελευταίο 500άρι της ασιατικής περιοδείας, μιας και μετά τις αποσύρσεις των Κόκο Γκοφ, Έλενα Ριμπάκινα και Καρολίνα Μούχοβα, η Μαρία Σάκκαρη μεταφέρεται στην κορυφή του ταμπλό, και έτσι διαφοροποιείται το πιθανό μονοπάτι της ως τον τελικό.

Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα επικαλέστηκε τραυματισμό στον δεξί ώμο, η Ριμπάκινα ενοχλήσεις στη μέση της, ενώ η Τσέχα δείχνει ακόμα να βρίσκεται εκτός άριστης φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας, έπειτα από τον τραυματισμό στον καρπό της, και είναι ακόμα με ερωτηματικό η συμμετοχή της στα WTA Finals.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που ενδιαφέρει και την 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που είναι και μαθηματικά πλέον εκτός των τελικών της WTA, αλλά ως No. 9 είναι η πρώτη αναπληρωματική σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις 8 παίκτριες αποσύρει τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση (29/10-5/11).

Οι αλλαγές στο ταμπλό του Zhengzhou Open:

Όσον αφορά τις αλλαγές που προκύπτουν στην επερχόμενη διοργάνωση στην Ζενγκζού, η Μαρία ήταν στο No. 3 του ταμπλό, αλλά πλέον “σκαρφαλώνει” στην κορυφή, αφού δεν υπάρχει άλλη τενίστρια με μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από την ίδια στην παγκόσμια κατάταξη.

Στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο, καθώς ξεκινάει με bye, θα αντιμετωπίσει είτε την Κίνγουεν Ζενγκ, είτε την προερχόμενη από τα προκριματικά, Κατερίνα Βολόντκο. Στα προημιτελικά πλέον δεν μπορεί να συναντηθεί με την Μούχοβα, γι’ αυτό και πλέον πιθανή της αντίπαλη είναι η Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Στο ματς της 4άδας, αν και εφόσον έχει κάνει το 2/2 μέχρι τότε, δεν υπάρχει πλέον ενδεχόμενη συνάντηση με την Έλενα Ριμπάκινα, και έτσι πιθανότατα θα διασταυρωθεί είτε με την Καρολίν Γκαρσία, είτε με την φιναλίστ του Πεκίνου, Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

Στον τελικό, κορυφαία στο άλλο μισό του ταμπλό είναι η Ονς Ζαμπέρ, οπότε διατηρεί και τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει ως εκεί. Την πορεία της μπορούν να αμφισβητήσουν (με βάση παγκόσμιας κατάταξης) οι Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, Ντάρια Κασάτκινα και Ντόνα Βέκιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις