fbpx

Zhengzhou Open: Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/10) η πρεμιέρα της Σάκκαρη

Zhengzhou Open: Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/10) η πρεμιέρα της Σάκκαρη

Έτοιμη για την αγωνιστική της πρεμιέρα στο τελευταίο 500άρι τουρνουά της ασιατικής περιοδείας είναι η Μαρία Σάκκαρη, που θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο του Zhengzhou Open, και στοχεύει στο να κλείσει ιδανικά τη σεζόν, εφόσον δεν υπάρξει κάποια απόσυρση και δεν αγωνιστεί στα WTA Finals.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Κίνγουεν Ζενγκ, στο πρώτο της παιχνίδι στη WTA 500 διοργάνωση, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων, και θα ξεκινήσει γύρω στις 13:30-14:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Αυτή θα είναι η τρίτη τους συνάντηση στο Tour, με την No. 6 του κόσμου να έχει κερδίσει και τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους, ωστόσο το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, καθώς η 21χρονη Κινέζα είναι μία πολύ επικίνδυνη τενίστρια, και δικαιωματικά βρίσκεται κοντά στο Top-20 (No. 21).

Στο αυριανό πρόγραμμα, τη δράση ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέρα Ζβοναρέβα και Ανχελίνα Καλίνινα (10:00), ενώ μετά θα πάρει τη σκυτάλη ο αγώνα μεταξύ Γιαζμίν Παολίνι και Καρολίν Γκαρσία (12:00). Η τρίτη “μονομαχία” του προγράμματος είναι της Μαρίας, ενώ αυλαία θα ρίξουν οι Λέσια Τσουρένκο και Ντόνα Βέκιτς (15:30), με τον αγώνα τους να προβάλλεται από το Novasports 6HD.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις